E-commerce Merchandiser

Sinds 2012 is FOUR Amsterdam dé retail bestemming als het gaat om herenkleding, met een unieke combinatie van street-wear, eigentijdse en luxe merken. Met een multi-brand conceptstore en uitstekende één-op-één service ervaart de klant alles wat bij de perfecte fashion lifestyle hoort.

Voor ons snelgroeiende team zijn we momenteel op zoek naar een fulltime

e-commerce merchandiser die bereid is om waarde toe te voegen aan ons huidige team en klaar is om een uitdaging aan te gaan.

Functieomschrijving:

Als E-commerce Merchandiser ben jij verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van onze onlinewinkelervaring. Je speelt een cruciale rol bij het stimuleren van de verkoop, het verbeteren van de conversie en het vergroten van de klanttevredenheid. Je werkt
nauw samen met het marketingteam en andere belanghebbenden om ervoor te zorgen dat ons productassortiment aantrekkelijk en goed gepresenteerd wordt op onze website.

 

Verantwoordelijkheden:

Productmanagement: Zorg voor een up-to-date assortiment, inclusief nieuwe productlanceringen, productbeschrijvingen, prijzen en afbeeldingen.


Merchandisingstrategie: Ontwikkel en implementeer strategieën om de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van onze producten te vergroten, inclusief upselling en cross-selling technieken.

Site-optimalisatie: Monitor en analyseer voortdurend de websiteprestaties, gebruikersgedrag en conversietrechters om potentiële optimalisaties te identificeren en door te voeren.

Contentbeheer: Werk samen met het contentteam om ervoor te zorgen dat alle productpagina's relevante, boeiende en SEO-vriendelijke content bevatten.

Voorraadbeheer: Beheer de voorraadniveaus en zorg ervoor dat producten op voorraad zijn om aan de vraag te voldoen.

Data-analyse: Gebruik analyses en rapporten om inzicht te krijgen in de prestaties van verschillende productcategorieën en deze gegevens te gebruiken om strategische beslissingen te nemen.

Concurrentieonderzoek: Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche en voer regelmatig concurrentieonderzoek uit.

Jouw profiel:

 • Bachelor diploma in marketing, e-commerce of een gerelateerd veld.
 • Aantoonbare ervaring in e-commerce merchandising en online retail.
 • Uitstekende analytische vaardigheden en vermogen om gegevens te gebruiken om beslissingen te sturen.
 • Goed begrip van SEO-principes en contentoptimalisatie.
 • Vaardigheid in het gebruik van e-commerce platforms en CMS-systemen.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende teams.
 • Creativiteit om nieuwe en innovatieve merchandisingstrategieën te ontwikkelen.
 • In staat om te multitasken en te werken in een snel veranderende omgeving.


Wij bieden:

 • Een dynamische en stimulerende werkomgeving.
 • Mogelijkheid om impact te hebben op de groei van ons bedrijf.
 • Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Kansen voor professionele ontwikkeling.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je klaar om bij te dragen aan ons enthousiaste team? Solliciteer dan nu als E-commerce Merchandiser en help ons om onze klanten de beste online winkelervaring te bieden!

 

Hoe te solliciteren:

Stuur je cv en motivatiebrief naar hr@fouramsterdam.com. Vermeld in het onderwerp van je e-mail "Sollicitatie E-commerce Merchandiser". We kijken ernaar uit om van je te horen!